Een favoriet voor het hele gezin! Best gemakkelijk om te maken en vullend door de vele lekkere groenten.
Ingrediënten (2 personen)
2 zalmfilets
100 gr groene asperges
0.5 butternutpompoen
40 gr hazelnoten
Olijfolie
peper en zout
Kruidenolie
0.5 teen look
1 takje bladpeterselie
1 takje tijm
1 takje munt
50 ml olijfolie
“Vervang de pompoen door schijfjes zoete aardappel, raap of koolrabi, afhankelijk van wat er in het seizoen is. De groene asperges kun je vervangen door witte asperges of broccolini."
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C. Halveer de pompoen, verwijder de pitten, snij de pompoen in dunne halve maantjes en schik ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel ze met 1 eetlepel olijfolie, kruid met peper en zout en bak 10 minuten in de oven. Snij de asperges in gelijke stukken. Haal de pompoen uit de oven en schik er de asperges en de zalm bij. Besprenkel opnieuw met 1 eetlepel olijfolie, kruid met peper en zout en bak nog 10 minuten in de oven. Maak ondertussen de kruidenolie. Pel de knoflook. Doe de olijfolie in een maatbeker, voeg er alle kruiden en de knoflook bij, mix glad met een staafmixer en kruid met peper en zout. Rooster de hazelnoten in een pan zonder vetstof en hak ze daarna grof. Haal de bakplaat uit de oven, besprenkel alles met de kruidenolie en werk af met de hazelnotencrumble. Serveer meteen.
Bron: Libelle Lekker
Mogen er bij jou een paar of meer kilootjes af?
Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?
Boek dan snel je gezondheidsgesprek. Ik bekijk samen met jou welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is. Je kan zowel voor het RainPharma Balance Dieet als voor het Smart Nutrition Project bij Naturein terecht. Opvolging en lekkere gerechtjes verzekerd!
Boek je gesprek via hallo@naturein.be
コメント