De malse, sappige biefstuk is een traktatie voor vleesliefhebbers. De aardse champignons worden heerlijk goudbruin gebakken en vormen een rijke aanvulling.
Ingrediënten (1 persoon)
100 gr biefstuk
800 gr champignons
1 el ghee (of olijfolie)
cresson
Zout en peper naar smaak
“Om de biefstuk extra sappig te maken, laat hem 5 minuten rusten in zilverfolie nadat je hem gebakken hebt. Het sap trekt dan terug in het vlees, waardoor elke hap mals en vol van smaak is.. "
Bereiding
Kruid de biefstuk met peper en zout. Bak de biefstuk naar wens in ghee. Bak de champignons in dezelfde pan en kruid met peper en zout tot ze gaar zijn. Serveer de biefstuk met de champignons en serveer met verse cresson.
Eet smakelijk!
Mogen er bij jou een paar of meer kilootjes af?
Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?
Boek dan snel je gezondheidsgesprek. Ik bekijk samen met jou welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is. Je kan zowel voor het RainPharma Balance Dieet als voor het Smart Nutrition Project bij Naturein terecht. Opvolging en lekkere gerechtjes verzekerd!
Boek je gesprek via hallo@naturein.be
コメント