Deze chocolade chia pudding bestaat uit twee lagen: een romige kokos chia laag en een chocolade laag. De chocolade laag bevat ook cacao, wat boordevol goede voedingsstoffen zit. Dit recept is super simpel om te maken en is daarnaast ook lactosevrij, glutenvrij en vegan.
Ingrediënten (2 personen)
200 gram volle kokosyoghurt
3 eetlepels chia zaad
3 rijpe bananen
200 ml plantaardige melk
3 eetlepels cacao poeder
Handje geroosterde kokos chips
“Perfect op voorhand te maken! Neem de kokosyoghurt van Abbot Kinney’s. Deze kokosyoghurt is gemaakt van kokosmelk, verdikkingsmiddel en yoghurtculturen. Er is geen suiker aan toegevoegd en dat maakt de kokosyoghurt juist zo lekker. Door het fermenteren is de kokosyoghurt extra goed voor je immuunsysteem."
Bereiding
Verdeel de kokosyoghurt over twee potjes en roer de chia zaden er doorheen. Laat dit 30 minuten in de koelkast staan zodat het een dikke chia pudding wordt. Tip: Deze stap kan je ook ’s avonds doen, dan hoef je ’s ochtends alleen nog maar stap 2 en 3 te volgen. Doe de bananen samen met de plantaardige melk en cacao poeder in de blender. Mix tot een romige smoothie en giet deze daarna over de chia pudding. Garneer de chia pudding met geroosterde kokos chips. Enjoy!
Bron: zonderzooi.nl
Mogen er bij jou een paar of meer kilootjes af?
Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?
Boek dan snel je gezondheidsgesprek. Ik bekijk samen met jou welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is. Je kan zowel voor het RainPharma Balance Dieet als voor het Smart Nutrition Project bij Naturein terecht. Opvolging en lekkere gerechtjes verzekerd!
Boek je gesprek via hallo@naturein.be
Kommentare