top of page
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Gebakken groene minipaprika's

  • Els
  • 13 sep 2022
  • 1 minuten om te lezen

Tijd om de mannen eens te laten koken. De groene paprika's van Kempengoud kan je op de barbecue of in de grillpan bakken. Ze zijn ZO lekker dat ze van tafel vliegen. Heerlijk in combinatie met een stukje verse vis.


Ingrediënten (2 personen)

20 minipaprika's

2 verse stukjes vis uit de Noordzee (kabeljauw, pladijs, schilvis, tong,...)

Zeezout en peper

Extra Vierge Olijfolie

“Kies een lekker stukje vis uit onze Noordzee: kabeljauw, pladijs, schelvis, tong,..."

Bereiding

Steek de barbecue aan of maak gebruik van een grillpan. Was de paprika’s en snijd een stuk van het steeltje eraf. Als je gebruik maakt van een grillpan verhit je olie in een pan op halfhoog vuur en doe je de paprika’s erin. Gebruik je de barbecue dan leg je de paprika's op de rooster. Bak ze +/-10 minuten en draai regelmatig. Het vel wordt zacht, gerimpeld en geblakerd (maar niet zwart verbrand) en de zaadjes zijn zacht. Kruid intussen je vers stukje vis met peper en zout en bak ze in de pan. Schud de paprika’s uit de pan of neem ze van de barbecuerooster en leg ze op een schaal samen met de gebakken vis. Bestrooi met zout.


Bron: dit is een recept van Food and Friends.

Comments


OPENINGSUREN

 

Maandag van 9:00 - 15:00 en 19:30 - 21:30

Dinsdag van 9:00 - 15:00

Woensdag van 19:30 - 21:30

Donderdag van 9:00 - 18:00

Vrijdag van 9:00 - 15:00

Zaterdag op afspraak.

Liever een avond of weekendafspraak? Contacteer me.

naturein-logo-final.png

Ik schrijf me in op de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van promoties, behandelingen en de nieuwste  producten.

Bedankt!

hallo@naturein.be        Putsesteenweg 33, 2920 Kalmthout         0485 43 96 22

bottom of page