top of page
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Gebakken Sashimi

  • Els
  • 16 jan 2023
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 3 dec 2024

Een heerlijk Aziatisch aperitiefje. Deze gebakken sashimi is een echt feestje op je bord. Dit Japans gerecht kan zeker ook als voorgerecht dienen. Maar eigenlijk zijn deze stukjes vis altijd lekker!

Ingrediënten (2 personen)

300 g verse zalm 4 el sojasaus (sojasaus van Kikkoman bevat geen suikers)

1 el sesamolie

1 tl wasabi

1 limoen

2 el sesamzaadjes naar keuze


Bereiding

Breng de zalm op smaak met peper en zout. Laat een koekenpan met een scheutje olie goed heet worden. Bak de zalm vervolgens 1 minuut per kant aan. Meng de sojasaus, sesamolie, wasabi en de rasp en het sap van de limoen door elkaar. Snijd de zalm in plakjes en leg op een bord. Verdeel de sesamzaadjes over de vis en maak af met het sausje en een partje limoen.


Bron: dit is een recept van Chickslovefood.com

Comments


OPENINGSUREN

 

Maandag van 9:00 - 15:00 en 19:30 - 21:30

Dinsdag van 9:00 - 15:00

Woensdag van 19:30 - 21:30

Donderdag van 9:00 - 18:00

Vrijdag van 9:00 - 15:00

Zaterdag op afspraak.

Liever een avond of weekendafspraak? Contacteer me.

naturein-logo-final.png

Ik schrijf me in op de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van promoties, behandelingen en de nieuwste  producten.

Bedankt!

hallo@naturein.be        Putsesteenweg 33, 2920 Kalmthout         0485 43 96 22

bottom of page