Een groene topper waar je met gemak hoge punten mee scoort.
Ingrediënten (4 personen)
2 bosjes verse kervel
2 uien
1 handje spinazie
1 prei
1 l kippenbouillon
Peper & zout
Boter of olie of ghee of kokosolie
“Stukjes feta maken de soep helemaal af maar is zeker geen must."
Bereiding
Pel de uien en snij ze in stukken. Spoel de prei en snij 'm in ringen. Hak de kervel fijn en verdeel in 2 porties. Hak de spinazie fijn. Stoof de groenten en 1 portie kervel aan in een pot met boter of olie (ghee of kokosolie). Overgiet met 500 ml water, kruid met peper en zout, breng aan de kook en laat 20 minuten pruttelen. Doe de kippenbouillon bij de soep. Mix de soep goed fijn. Doe er de rest van de kervel en de gehakte spinazie bij, laat 2 minuten slinken en mix opnieuw goed fijn. Verdeel over kommetjes en serveer. Werk af met een takje verse kervel.
Eet smakelijk!
Mogen er bij jou een paar of meer kilootjes af?
Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?
Boek dan snel je gezondheidsgesprek. Ik bekijk samen met jou welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is. Je kan zowel voor het RainPharma Balance Dieet als voor het Smart Nutrition Project bij Naturein terecht. Opvolging en lekkere gerechtjes verzekerd!
Boek je gesprek via hallo@naturein.be
Comments