top of page
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Scampi komkommer hapje

  • Els
  • 29 nov 2024
  • 1 minuten om te lezen

Knapperige en sappige komkommerschijfhapjes met een romige avocadosaus.


Ingrediënten

1 eetlepel olie

1 eetlepel Creoolse kruiden (paprika, zwarte peper, knoflook, oregano en tijm)

450 gram scampi's, gepeld en schoongemaakt

1 komkommer, in plakjes gesneden

Avocadosaus:

1 avocado, geprakt

1 lente-ui, fijn gesneden of gehakt

2 eetlepels koriander en/of peterselie, gehakt

1 eetlepel citroensap

Zout en cayennepeper naar smaak


Bereiding

Meng de scampi's met de olie en de kruiden en bak ze in een voorverwarmde (middelhoge temperatuur) pan tot ze licht zwartgeblakerd zijn, ongeveer 2-3 minuten per kant. Snijd de komkommer in schijfjes van 0.5 cm. Meng alle ingrediënten voor de avocadosaus. Stel de hapjes samen door de komkommerschijfjes te beleggen met avocadosaus met daarbovenop de scampi's en een blaadje koriander.

コメント


OPENINGSUREN

 

Maandag van 9:00 - 15:00 en 19:30 - 21:30

Dinsdag van 9:00 - 15:00

Woensdag van 19:30 - 21:30

Donderdag van 9:00 - 18:00

Vrijdag van 9:00 - 15:00

Zaterdag op afspraak.

Liever een avond of weekendafspraak? Contacteer me.

naturein-logo-final.png

Ik schrijf me in op de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van promoties, behandelingen en de nieuwste  producten.

Bedankt!

hallo@naturein.be        Putsesteenweg 33, 2920 Kalmthout         0485 43 96 22

bottom of page