top of page
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Spinaziewok met gebakken zalm en bloemkoolrijst

  • Els
  • 12 jan 2023
  • 1 minuten om te lezen

Een super voedzaam gerecht met kortgebakken spinazie, pulled zalm en verkruimelde feta on top. Supersnel klaar en ZO lekker!

Ingrediënten (2 personen)

2 zalmfilets

400 gr bloemkoolrijst

400 gr verse spinazie

8 zoete kerstomaatjes

1 sjalot

75 gr feta

1 el sojasaus

1 el olijfolie extra vierge

“Hou je van pit? Dan kan je een Spaanse peper toevoegen om het gerecht wat pikanter te maken."

Bereiding

Verhit een klein scheutje olijfolie in een pan en bak de zalmfilets gaar. Snipper de sjalot. Verhit weer een scheutje olijfolie in een wok en fruit de sjalot kort aan. Voeg de spinazie en bloemkoolrijst toe en wok tot de spinazie geslonken is. Breng het geheel op smaak met een snuf peper en sojasaus. Halveer de cherry tomaatjes en bak ze een paar minuten mee. Trek de gebakken zalm met twee vorken uit elkaar. Verdeel de spinaziewok en gebakken zalm over twee borden. Verkruimel de feta on top en genieten maaaaar!


Bron: dit is een recept van Beaufool.nl.

Comments


OPENINGSUREN

 

Maandag van 9:00 - 15:00 en 19:30 - 21:30

Dinsdag van 9:00 - 15:00

Woensdag van 19:30 - 21:30

Donderdag van 9:00 - 18:00

Vrijdag van 9:00 - 15:00

Zaterdag op afspraak.

Liever een avond of weekendafspraak? Contacteer me.

naturein-logo-final.png

Ik schrijf me in op de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van promoties, behandelingen en de nieuwste  producten.

Bedankt!

hallo@naturein.be        Putsesteenweg 33, 2920 Kalmthout         0485 43 96 22

bottom of page