top of page
Els

Weekmenu + Boodschappenlijstje Week 5

Een vooraf voor jou samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: je eet evenwichtig, bespaart tijd, de recepten zijn eenvoudig én je krijgt er een handig boodschappenlijstje bij.

Ontdek hier de weekmenu samengesteld voor week 5 tijdens de Verzilveringsperiode van het RainPharma Balance programma.


Weekmenu


ONTBIJT

LUNCH

DINER

Ma

1 schep eiwitpoeder +125-250 ml plantaardige yoghurt + 3 à 4 el Okono granola + 1 kiwi

Champignonsoep + 20-25 g pitten/zaden

Di

1 schep eiwitpoeder + 125-150 g plantaardige yoghurt + 3 à 4 el Okono granola + 1 clementine

Salade met tomaat, komkommer, 50-75 g kip + 20-25 g noten

Woe

1 schep eiwitpoeder + 125-150 g plantaardige yoghurt + 3 à 4 el Okono granola + 1 handje blauwe bessen

Champignonsoep + 20-25 g pitten/zaden

Do

3 schepjes eiwitpoeder + 250 ml amandeldrink + 1 kiwi

Salade met komkommer tomaat 40-50 g geitenkaas + 2 eieren

Vrij

1 schep eiwitpoeder + 125-150 g plantaardige yoghurt + 3 à 4 el Okono granola + 1 clementine

Slasoep + 20-25 g pitten/zaden.

Za

1 roereitjes met spinazie 1 handje blauwe bessen

Slasoep + 20-25 g zaden

Zo

1 spiegeleitje met gebakken champignons

Slasoep + 40-50 g geitenkaas


Boodschappenlijstje (1 à 2 p.)

Fruit

kiwi

clementines

blauwe bessen

1 citroen

2 limoen

1 stukje gember

1 stengel citroengras

Groenten

Gedroogd eekhoorntjesbrood

2 bakjes champignons

200 gr paddenstoelenmix

400 gram kastanjechampignons

400 gr prei (kan diepvries)

Lunch: Sla, tomaat, komkommer

mini komkommers

1 zak rucola

1 grote krop sla voor de soep

3 courgette

peultjes

1 bloemkool

1 broccoli (mag diepvries)

1 knolselder

250 gr jonge spinazie

250 gr jonge wortelen (witte, rode en paarse)

5 radijsjes

1 avocado

groene asperges

butternutpompoen

1 bosje lente-ui

1 pikante peper

2 uien

2 sjalot

5 tenen look

Zuivel/Kaas/Ei/Plantaardig alternatief

Plantaardige yoghurt

Alpro Greek style yoghurt

Amandel drink

eieren

Geitenkaas

100 ml kokosmelk

Vlees, vis of vegetarisch alternatief

Lunch: kip

1.5 kipfilet (vr 2p)

300 gr varkenshaasje

300 gr Kabeljauw

4 zalmfilets (+/- 150 gr per persoon)

ribeye steak (100 gr per persoon)

200 gr biefsteak (vr 2 p)

Conserven

1 bokaal gegrilde paprika's

ansjovisfilet

Vetstoffen

Ghee/kokosolie/olijfolie

Sesamolie

Noten en zaden

notenmix voor de lunch

Pitten en zadenmix voor de lunch

hazelnoten

walnoten

pindanoten

sesamzaadjes

Kruiden

chilipoeder

verse bladpeterselie

verse koriander

verse basilicum

verse munt

verse dille

verse tijm

harissa

currypoeder

garam masala

Diepvries

Allerlei

Okono granola

Eiwitpoeder

sojasaus (suikervrij)

groentebouillonblokjes (suikervrij)

visbouillonblokjes (suikervrij)

quinoavlokken

mosterd

8 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

コメント


bottom of page