Een vooraf voor jou samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: je eet evenwichtig, bespaart tijd, de recepten zijn eenvoudig én je krijgt er een handig boodschappenlijstje bij.
Ontdek hier de weekmenu samengesteld voor week 5 tijdens de Verzilveringsperiode van het RainPharma Balance programma.
Weekmenu
ONTBIJT | LUNCH | DINER | |
Ma | 1 schep eiwitpoeder +125-250 ml plantaardige yoghurt + 3 à 4 el Okono granola + 1 kiwi | Champignonsoep + 20-25 g pitten/zaden | |
Di | 1 schep eiwitpoeder + 125-150 g plantaardige yoghurt + 3 à 4 el Okono granola + 1 clementine | Salade met tomaat, komkommer, 50-75 g kip + 20-25 g noten | |
Woe | 1 schep eiwitpoeder + 125-150 g plantaardige yoghurt + 3 à 4 el Okono granola + 1 handje blauwe bessen | Champignonsoep + 20-25 g pitten/zaden | |
Do | 3 schepjes eiwitpoeder + 250 ml amandeldrink + 1 kiwi | Salade met komkommer tomaat 40-50 g geitenkaas + 2 eieren | |
Vrij | 1 schep eiwitpoeder + 125-150 g plantaardige yoghurt + 3 à 4 el Okono granola + 1 clementine | Slasoep + 20-25 g pitten/zaden. | |
Za | 1 roereitjes met spinazie 1 handje blauwe bessen | Slasoep + 20-25 g zaden | |
Zo | 1 spiegeleitje met gebakken champignons | Slasoep + 40-50 g geitenkaas |
Boodschappenlijstje (1 à 2 p.)
Fruit
kiwi
clementines
blauwe bessen
1 citroen
2 limoen
1 stukje gember
1 stengel citroengras
Groenten
Gedroogd eekhoorntjesbrood
2 bakjes champignons
200 gr paddenstoelenmix
400 gram kastanjechampignons
400 gr prei (kan diepvries)
Lunch: Sla, tomaat, komkommer
mini komkommers
1 zak rucola
1 grote krop sla voor de soep
3 courgette
peultjes
1 bloemkool
1 broccoli (mag diepvries)
1 knolselder
250 gr jonge spinazie
250 gr jonge wortelen (witte, rode en paarse)
5 radijsjes
1 avocado
groene asperges
butternutpompoen
1 bosje lente-ui
1 pikante peper
2 uien
2 sjalot
5 tenen look
Zuivel/Kaas/Ei/Plantaardig alternatief
Plantaardige yoghurt
Alpro Greek style yoghurt
Amandel drink
eieren
Geitenkaas
100 ml kokosmelk
Vlees, vis of vegetarisch alternatief
Lunch: kip
1.5 kipfilet (vr 2p)
300 gr varkenshaasje
300 gr Kabeljauw
4 zalmfilets (+/- 150 gr per persoon)
ribeye steak (100 gr per persoon)
200 gr biefsteak (vr 2 p)
Conserven
1 bokaal gegrilde paprika's
ansjovisfilet
Vetstoffen
Ghee/kokosolie/olijfolie
Sesamolie
Noten en zaden
notenmix voor de lunch
Pitten en zadenmix voor de lunch
hazelnoten
walnoten
pindanoten
sesamzaadjes
Kruiden
chilipoeder
verse bladpeterselie
verse koriander
verse basilicum
verse munt
verse dille
verse tijm
harissa
currypoeder
garam masala
Diepvries
Allerlei
Okono granola
Eiwitpoeder
sojasaus (suikervrij)
groentebouillonblokjes (suikervrij)
visbouillonblokjes (suikervrij)
quinoavlokken
mosterd
コメント