top of page
Els

Zalm met groenten uit de oven

Een gerecht vol zon, kleur en heerlijke smaken.



Ingrediënten (2 personen)

tijm, gedroogd

2 zalmfilets

3 tomaten

1 ui

1 venkel


Varieer met andere groenten."

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C. Bedek een grote ovenplaat met aluminiumfolie. Wrijf de folie in met olijfolie. Snijd de venkel in plakjes van een halve centimeter en snijd de tomaten en de ui in dunne plakjes. Leg ze op de folie. Giet wat olijfolie over de groenten en kruid met peper, zout en wat gedroogde tijm. Zet de plaat 20 minuten in de oven. Strooi wat gedroogde tijm over de zalm, kruid met peper en zout en giet er wat olijfolie over. Laat de vis de laatste 10 minuten met de groenten meegaren in de oven.Leg de zalm op een bord en schik er de groenten rond.


Bron: Pascale Naessens



Mogen er bij jou een paar of meer kilootjes af?

Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?

Boek dan snel je gezondheidsgesprek. Ik bekijk samen met jou welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is. Je kan zowel voor het RainPharma Balance Dieet als voor het Smart Nutrition Project bij Naturein terecht. Opvolging en lekkere gerechtjes verzekerd!


Boek je gesprek via hallo@naturein.be

2 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page